fbpx

Računovodstvo za mala in srednje velika podjetja ter podjetnike v občini Grosuplje

Vložite svoj čas in trud v vodenje in rast vašega podjetja. Računovodstvo prepustite nam.

Sodelujemo pol leta in zaenkrat res brez težav, priporočam. Če rabite računovodski servis ne boste zgrešili z njimi.
Miha K.
Miha K.
22 September 2023
Vedno zanesljivi, prijazni in točni z vsemi storitvami. Že dobri dve leti odkar sodelujemo!
Neven Jevtic
Neven Jevtic
17 Januar 2023
Zelo sem zadovoljen z delom pri Mibos računovodstvu, izjemno strokovno, hitro in po ugodnih cenah. Priporočam uporabo njihovih storitev!
Jaka Go.
Jaka Go.
4 December 2021
Z Mibos računovodstvom sodelujem sedaj že več kot 2 leti in do sedaj nisem naletela na na nobene težavo. So ustrežljivi, odzivni in vedno poiščejo najboljšo rešitev za mene. Kontaktirala sem jih po priporočilu prijatelja, ki tudi sodeluje z njimi in do sedaj mi ni žal, toplo priporočam vsem, ki želijo osebno obravnavo in dobro računovodjo v Kamniku.
Sanja K.
Sanja K.
21 Maj 2020

Mibos – računovodstvo za vas, za male in srednje velika podjetja ter podjetnike v občini Grosuplje. Z nami boste prihranili čas in denar, da se boste lahko osredotočili na stvari, ki jih imate radi. Smo računovodski servis, ki vas podpira z pridobljenimi izkušnjami in znanjem in vam svetuje z nasveti, ki jih potrebujete.

Naše računovodske storitve

Vodenje računovodstva nam zaupajo tako podjetja kot organizacije. Naše računovodske storitve uporabljajo samostojni podjetnik (s.p.), normiranci (normirani s.p.), popoldanski s.p., družbe z omejeno odgovornostjo (d.o.o.) in društva.

Prednosti pri sodelovanju z našim računovodstvom

Naš osebni pristop

Začetek sodelovanja z samostojnim podjetnikom, podjetjem ali organizacijo iz Grosuplja, se prične s sestankom, katerega namen je, da se podrobneje spoznamo z vami in vašim podjetjem. Želimo izvedeti čim več o vašem poslu in vaših podjetniških ciljih, saj vam le tako pomagamo pri vaši rasti.

Prvi koraki

Če razmišljate o ustanovitvi podjetja, organizacije ali začeti kot samostojni podjetnik iz Grosuplja, vam bomo svetovali primerno vašim željam in potrebam. Pomagali vam bomo pri registraciji in ustanovitvi podjetja in zagotovili, da se zavedate svojih odgovornosti.

Strokovno znanje

Vodenje računovodstva za samostojne podjetnike, podjetja in organizacije iz Grosuplja, je naše delo in le-ta je strokovno opravljen. Smo razširjeni del vaše ekipe, ki neprestano spremlja vaše računovodstvo in vam omogočimo mir, ki vam bo pomagal pri doseganju poslovnih ciljev.

Stroškovna učinkovitost

Sodelovanje z nami je pogosto cenejše in stroškovno bolj učinkovito, kot da zaposlite lastno računovodjo. Ne boste imeli stroškov, ki bi jih imeli zaradi zaposlenega (usposabljanje, oprema, plača ipd.), ampak plačate samo dejansko delo, ki ga opravimo za vas in nič več.

Boljša uporaba časa

S tem ko poskušate prihraniti denar, da sami vodite svoje računovodstvo ali ga prenesete na drugega ključnega zaposlenega, nezavedno porabljate dragocen čas in energijo, ki bi ju lahko učinkoviteje uporabili za rast in vodenje vašega podjetja.

Prilagodljive možnosti

Z našim računovodstvom je preprosta razširitev vašega poslovanje in rast vašega podjetja ali najti področja za znižanje stroškov. Svetujemo vam z možnostmi, ki vam dajo dragocene povratne informacije in predloge, ki bodo ob koncu dneva dvignile vaš dobiček.

Stopite v kontakt z nami in dogovorili se bomo za termin brezplačnega sestanka

Zamenjava računovodskega servisa

Se ne ujamete s trenutnim računovodskim servisom, vas ne obvešča o vseh pomembni stvareh za vas in vaše podjetje? Z nami se ne boste soočili s takimi preprekami in boste pravočasno obveščeni o vsem, kar vpliva na poslovanje vašega podjetja.

Izvedite več ➤

Mibos - Zamenjava računovodskega servisa

Na kratko o nas