fbpx

Računovodstvo

Naše računovodstvo uporabljajo samostojni podjetniki, mikro in majhna podjetja in društva.

Domov / Računovodstvo

S kom sodeluje naše računovodstvo?

Poslanstvo Mibos računovodstva je, da vam omogočimo brezskrbno vodenje vašega podjetja in da se boste lahko osredotočili na stvari, ki jih imate radi. Če se sprašujete s kom sodelujemo, ste na pravem mestu.

Naše računovodske storitve so prilagojene vsem organizacijskim oblikam samostojnim podjetnikom (s.p.). Naše računovodstvo pomaga navadnim s.p., normiranim s.p. (normiranci) in popoldanskim s.p., da vodijo svoje podjetje čim bolj mirno in učinkovito. Verjamemo, da je vaša glavna misel vaše podjetje, zato prepustite računovodstvo nam, vi pa vodite vaše podjetje.

Naše računovodski servis je prilagojen družbam z omejeno odgovornostjo (d.o.o.) , ki šele vstopajo v svet podjetništva ali uveljavljenim podjetjem, ki trenutno niso zadovoljni s svojim računovodskim servisom.

Naši partnerji so lastniki avtomehaničnih delavnic, lastniki lokalov, podjetniki z dopolnilno dejavnostjo, kmetje – lastniki kmetij, podjetja, ki nudijo storitve, različna društva in druga mikro in majhna podjetja.

Samostojni podjetniki (s.p.)

Ali ste samostojni podjetnik in potrebujete nekoga, da vam vodi vaše računovodstvo? Potem ste na pravem mestu! Mibos vam lahko pomaga pri razbremenitvi  – ker mi imamo radi računovodstvo in ga opravljamo strokovno in točno. Za podjetnike, ki se odločate odpreti s.p. ali pa že opravljate pridobitno dejavnost, kot s.p. je naš računovodski servis prava rešitev. 

Vse kar morate storiti je, da nas kontaktirate in prepustite vodenje vašega računovodstva nam. Če želite izvedeti več informacij, lahko obiščete tudi našo stran računovodstvo za s.p.

Normiranci (normirani s.p.)

Normirani s.p. se ponavadi na začetku podjetniške ne odločijo za uporabo zunanjega računovodstva. Načeloma je vaša dolžnost, da vodite evidenc izdanih računov in osnovnih sredstev, ter da do roka oddate davčni obračun. Na podali naših izkušenj z podjetniki s statusom normiranci, se obrnejo na nas zaradi svetovanja in pomanjkanju časa, za samostojno vodenje računovodstva. 

Z našim računovodskim servisom od začetka vašega poslovanja, se vam ne bo treba obremenjevati z vodenjem evidenc, ampak samo na vaše poslovanje. Če gre preveč vašega časa za vodenje evidenc, nas kontaktirajte in mi bomo poskrbeli za to. Lahko pa tudi obiščete našo spletno stran računovodstvo za normirance, da pridobite še več informacij.

Popoldanski s.p.

Če ste se odločili za popoldanski s.p. in nimate časa voditi vašega računovodstva, ste na pravem mestu. Popoldanski s.p. lahko odprete le če ste že v delovnem razmerju za polni delovni čas – torej 40 ur na teden. Na podlagi naših izkušenj s podjetniki, ki opravljajo poleg rednega dela še dopolnilno dejavnost, da nimajo ne časa in ne znanja o vodenju svojih računov in financ.

Kontaktirajte nas in mi vas bomo razbremenili računovodstva, vi pa boste lahko opravljali vaše delo po najboljših močeh. Za več informacij obiščite našo spletno stran računovodstvo za popoldanski s.p.

Družbe z omejeno odgovornostjo (d.o.o.)

Kot d.o.o. je verjetno, da boste imeli več zahtev po računovodstvu, kot pa samostojni podjetniki. Toda zato smo mi tukaj, da vam pomagamo. Z leti delovanja našega računovodstva, smo pridobili izkušnje in znanje, da lahko pomagamo mikro in malim podjetjem. Z nami bodo vaše poslovne knjige in računi natančni in točni.

Še danes se pogovorite Mibos, da izveste kako vas lahko razbremenimo od računovodstva ali pa obiščite našo spletno stran računovodstvo za d.o.o., če želite izvedeti več o tem, kako vam lahko pomagamo.

Društva

Društvom naše računovodstvo pomaga, da imate finance pod nadzorom in da je vaša osredotočenost na vodenju organizacije in uresničevanje skupnih interesov. Za društva in je pomembno, da lahko opravljajte vašo dejavnost brez obremenjevanje z vašim računovodstvom.

Če je vaša osredotočenost na računovodstvu in ne na opravljanju vaše dejavnosti, nas kontaktirajte. Za več informacij o tem kako vam lahko pomagamo z računovodskimi storitvami, si poglejte našo spletno stran računovodstvo za društva.

Začnimo skupno sodelovanje sedaj!

Če si želite enostavno in brez stresno življenje , ko govorimo o računovodstvo, potem je Mibos pravi naslov. Torej kaj še čakate? Stopite v stik z nami še danes ali pa pridobite brezplačno ponudbo, ter izvedite kako lahko pomagamo vam in vašemu podjetju. Komaj čakamo, da se nam oglasite!

Vemo, da je izbira računovodskega servisa velika stvar. Zato vam na začetku naše skupne poti ponujamo enomesečno brezplačno sodelovanje. Vse kar morate narediti je, da izpolnite podatke za pridobitev brezplačne ponudbe, za ostalo poskrbimo mi.