fbpx

Računovodstvo za d.o.o.
od 80 € + DDV /mesečno

Smo računovodstvo za družbe z omejeno odgovornostjo (d.o.o.), ki vam omogoča učinkovitejše poslovanje vašega podjetja in nadzorovati vaše finance.

Domov / Računovodstvo / Računovodstvo za d.o.o.

Računovodstvo za d.o.o.

Naše računovodstvo pomaga družbam z omejeno odgovornostjo (d.o.o.) nadzorovati finance in njenim družbenikom daje čas, da se osredotočajo na vodenje podjetja. Ste sami ali z drugimi osebami na začetku vaše poslovne poti in niste seznanjeni kako ustanoviti d.o.o.? Kot družbeniki d.o.o. bo vaša želja voditi podjetje čim bolj mirno in učinkovito. V svetu povečane skladnosti in predpisov je zelo pomembno, da so vaše poslovne knjige in vodenje računov natančni in točni. Ste se našli v zgornjih besedah? Ni potrebe po zaskrbljenosti – mi imamo radi računovodstvo, zato se ga vam ni treba bati in boste lažje in manj stresno uresničili želje vseh družbenikov d.o.o.

Ste s povečanjem vaše poslovanja prerasli poslovno obliko samostojnega podjetnika (s.p.) in vas zanimajo kakšne so razlike med d.o.o. in s.p.? Vas zanimajo kaj se bo spremenilo za vas in za vaše podjetje, če preoblikujete s.p. v d.o.o.? S takšnimi vprašanji se znajdejo podjetniki, ki imajo svojo željo po ustvarjanju in podjetniškem duhu. Mi vam bomo glede na vaš izbran poklic oz. dejavnost podjetja in želje, svetovali in pomagali, da ne boste naredili napačnih odločitev. Naše računovodske storitve so prilagojene vsakemu podjetju posebej. Pri nas niste samo ena izmed številk, ampak je vsak naš partner enakovreden.

Naše računovodske storitve za d.o.o.

Naše računovodstvo stremi k temu, da vam pomagamo ostati organizirani in da lahko razvijate svoje podjetje. Zato so naše računovodske storitve prilagojene vsakemu podjetju (d.o.o.). V osnovi pa vsebujejo:

Stopite v kontakt z nami in dogovorili se bomo za termin brezplačnega sestanka

Prednosti pri sodelovanju z našim računovodstvom

Naš osebni pristop

Začetek sodelovanja z d.o.o. se prične s sestankom, katerega namen je, da se podrobneje spoznamo z vami in vašim podjetjem. Želimo izvedeti čim več o vašem poslu in vaših podjetniških ciljih, saj vam le tako pomagamo pri vaši rasti.

Prvi koraki

Če razmišljate o ustanovitvi podjetja poslovne oblike d.o.o vam bomo svetovali primerno vašim željam in potrebam. Pomagali vam bomo pri registraciji in ustanovitvi podjetja in zagotovili, da se zavedate svojih odgovornosti.

Strokovno znanje

Vodenje računovodstva za d.o.o. je naše delo in le-ta je strokovno opravljen. Smo razširjeni del vaše ekipe, ki neprestano spremlja vaše računovodstvo in vam omogočimo mir, ki vam bo pomagal pri doseganju poslovnih ciljev.

Stroškovna učinkovitost

Sodelovanje z nami je pogosto cenejše in stroškovno bolj učinkovito, kot da zaposlite lastno računovodjo. Ne boste imeli stroškov, ki bi jih imeli zaradi zaposlenega (usposabljanje, oprema, plača ipd.), ampak plačate samo dejansko delo, ki ga opravimo za vas in nič več.

Boljša uporaba časa

S tem ko poskušate prihraniti denar, da sami vodite svoje računovodstvo ali ga prenesete na drugega ključnega zaposlenega, nezavedno porabljate dragocen čas in energijo, ki bi ju lahko učinkoviteje uporabili za rast in vodenje vašega podjetja.

Prilagodljive možnosti

Z našim računovodstvom je preprosta razširitev vašega poslovanje in rast vašega podjetja ali najti področja za znižanje stroškov. Svetujemo vam z možnostmi, ki vam dajo dragocene povratne informacije in predloge, ki bodo ob koncu dneva dvignile vaš dobiček.

Pogosta vprašanja

Kako se izračuna cena računovodstva?

Cena računovodstva temelji na obliki podjetja, ki ga vodite (torej v vašem primeru d.o.o.). Osnova za izračun cene je količina dela, ki ga lahko ovrednotimo s številom dokumentov in vrsto obračunov. Pod dokumente se štejejo bančni izpiski, izdani in prejeti računi, ter potni nalogi. Pod obračune štejemo obračun plač in ostalih osebnih prejemkov, prispevki in podobno. Prav tako vpliva ali ste zavezanec za DDV ali ne.

Ali res potrebujemo računovodjo?

Kot d.o.o. ste že zasedeni z različnimi nalogami. S pravo računovodjo bodo vaše finance pod nadzorom in pridobili boste na osebnem času. Tako se lahko osredotočite na vodenje vašega podjetja brez dodatnih težav z nadzorovanjem in vodenjem vaših financ.

Ali lahko zamenjam računovodski servis?

Seveda! Številna podjetja oz. družbe z omejeno odgovornostjo ste pod vtisom, da boste z zamenjavo računovodskega servisa si povzročili stres in težave. Ampak ne bojte se! Ni tako težko, kot si mislite – tukaj smo opisali postopek.

Začnimo skupno sodelovanje sedaj!

Če si želite enostavno in brez stresno življenje , ko govorimo o računovodstvo, potem je Mibos pravi naslov. Torej kaj še čakate? Stopite v stik z nami še danes ali pa pridobite brezplačno ponudbo, ter izvedite kako lahko pomagamo vam in vašemu podjetju. Komaj čakamo, da se nam oglasite!

Vemo, da je izbira računovodskega servisa velika stvar. Zato vam na začetku naše skupne poti ponujamo enomesečno brezplačno sodelovanje. Vse kar morate narediti je, da izpolnite podatke za pridobitev brezplačne ponudbe, za ostalo poskrbimo mi.