fbpx

Računovodstvo za društva
od 50 € + DDV /mesečno

Smo računovodstvo za društva, ki vam omogoča učinkovitejše poslovanje vaše organizacije in nadzorovati vaše finance.

Domov / Računovodstvo / Računovodstvo za društva

Računovodstvo za društva

Naše računovodstvo pomaga društvom nadzorovati finance in njihovim ustanoviteljem, članom in direktorjem pomaga, da se osredotočajo na vodenje organizacije in uresničevanje skupnih interesov. Imate še z drugimi osebami željo po združenju, kjer boste opravljali določeno dejavnost in vas zanima ustanovitev društva? V svetu povečane skladnosti in predpisov je zelo pomembno, da so vaše poslovne knjige in vodenje računov natančni in točni. Ste se našli v zgornjih besedah? Ni potrebe po zaskrbljenosti – mi imamo radi računovodstvo, zato se ga vam ni treba bati.

Naše računovodske storitve za društva

Naše računovodstvo stremi k temu, da vam pomagamo ostati organizirani in da lahko razvijate svoje podjetje. Zato so naše računovodske storitve prilagojene vsakemu društvu posebej. V osnovi pa vsebujejo:

Stopite v kontakt z nami in dogovorili se bomo za termin brezplačnega sestanka

Prednosti pri sodelovanju z našim računovodstvom

Naš osebni pristop

Začetek sodelovanja z društvom se prične s sestankom, katerega namen je, da se podrobneje spoznamo z vami in vašo organizacijo. Želimo izvedeti čim več o vaših ciljih in namenih organizacije, saj vam lahko le tako pomagamo.

Prvi koraki

Če razmišljate o ustanovitvi društva vam bomo svetovali primerno vašim željam in potrebam za uresničevanje skupnega interesa. Pomagali vam bomo pri registraciji in zagotovili, da se zavedate svojih odgovornosti.

Strokovno znanje

Vodenje računovodstva za društva je naše delo in le-ta je strokovno opravljen. Smo razširjeni del vaše ekipe, ki neprestano spremlja vaše računovodstvo in vam omogočimo mir, ki vam bo pomagal pri vodenju vaše organizacije.

Stroškovna učinkovitost

Sodelovanje z nami je pogosto cenejše in stroškovno bolj učinkovito, kot da zaposlite lastno računovodjo. Ne boste imeli stroškov, ki bi jih imeli zaradi zaposlenega (usposabljanje, oprema, plača ipd.), ampak plačate samo dejansko delo, ki ga opravimo za vas in nič več.

Boljša uporaba časa

S tem ko poskušate prihraniti denar, da sami vodite svoje računovodstvo ali ga prenesete na drugega ključnega zaposlenega, nezavedno porabljate dragocen čas in energijo, ki bi ju lahko učinkoviteje uporabili za uresničevanje skupnih interesov in vodenje vašega društva.

Prilagodljive možnosti

Z našim računovodstvom je preprosta razširitev vašega delovanja ali rast vaše organizacije ali najti področja za znižanje stroškov. Svetujemo vam z možnostmi, ki vam dajo dragocene povratne informacije in predloge, ki vam bodo omogočili uresničevanje zastavljenih ciljev in namenov.

Pogosta vprašanja

Kako se izračuna cena računovodstva?

Cena računovodstva temelji na obliki organizacije, ki jo vodite (torej v vašem primeru društvo). Osnova za izračun cene je količina dela, ki ga lahko ovrednotimo s številom dokumentov in vrsto obračunov. Pod dokumente se štejejo bančni izpiski, izdani in prejeti računi, ter potni nalogi. Pod obračune štejemo obračun plač in ostalih osebnih prejemkov, prispevki in podobno. Prav tako vpliva ali ste zavezanec za DDV ali ne.

Ali res potrebujemo računovodjo?

Kot društvo ste že zasedeni z različnimi nalogami. S pravo računovodjo bodo vaše finance pod nadzorom in pridobili boste na osebnem času. Tako se lahko osredotočite na vodenje vaše organizacije brez dodatnih težav z nadzorovanjem in vodenjem vaših financ.

Ali lahko zamenjam računovodski servis?

Seveda! Številna društva ste pod vtisom, da boste z zamenjavo računovodskega servisa si povzročili stres in težave. Ampak ne bojte se! Ni tako težko, kot si mislite – tukaj smo opisali postopek.

Začnimo skupno sodelovanje sedaj!

Če si želite enostavno in brez stresno življenje , ko govorimo o računovodstvo, potem je Mibos pravi naslov. Torej kaj še čakate? Stopite v stik z nami še danes ali pa pridobite brezplačno ponudbo, ter izvedite kako lahko pomagamo vam in vašemu podjetju. Komaj čakamo, da se nam oglasite!

Vemo, da je izbira računovodskega servisa velika stvar. Zato vam na začetku naše skupne poti ponujamo enomesečno brezplačno sodelovanje. Vse kar morate narediti je, da izpolnite podatke za pridobitev brezplačne ponudbe, za ostalo poskrbimo mi.