Računovodstvo za normirance

Smo računovodstvo za normirance (normirani s.p.), ki vam omogoča učinkovitejše poslovanje vašega podjetja in nadzorovati vaše finance.

Domov / Računovodstvo / Računovodstvo za normirance

Računovodstvo za normirance

Naše računovodstvo je pravi partner za bodoče ali obstoječe normirance (normirani s.p.). Kot samostojni podjetnik boste želeli narediti vse, kar je v vaši moči, da boste zagotovili čim bolj učinkovito poslovanje vašega podjetja. To pomeni, da morate svoj čas posvetiti izključno vaši dejavnosti, računovodstvo pa izkušenim ljudem ali računovodskim servisom..

S tem ko prepustite vodenje vašega računovodstva nam, vam bo to prihranilo čas, upajmo, da boste prihranili čas in vam omogočili, da boste nadzorovali vaše finance.

Prednosti pri sodelovanju z našim računovodstvom

Naš osebni pristop

Začetek sodelovanja z normiranci (normirani s.p.) se prične s sestankom, katerega namen je, da se podrobneje spoznamo z vami in vašim podjetjem. Želimo izvedeti čim več o vašem poslu in vaših podjetniških ciljih, saj vam le tako pomagamo pri vaši rasti.

Prvi koraki

Če razmišljate o ustanovitvi podjetja, kot normiranec, vam bomo svetovali primerno vašim željam in potrebam. Pomagali vam bomo pri registraciji in ustanovitvi podjetja in zagotovili, da se zavedate svojih odgovornosti.

Strokovno znanje

Vodenje računovodstva za normirane s.p. je naše delo in le-ta je strokovno opravljen. Smo razširjeni del vaše ekipe, ki neprestano spremlja vaše računovodstvo in vam omogočimo mir, ki vam bo pomagal pri doseganju poslovnih ciljev.

Stroškovna učinkovitost

Sodelovanje z nami je pogosto cenejše in stroškovno bolj učinkovito, kot da zaposlite lastno računovodjo. Ne boste imeli stroškov, ki bi jih imeli zaradi zaposlenega (usposabljanje, oprema, plača ipd.), ampak plačate samo dejansko delo, ki ga opravimo za vas in nič več.

Boljša uporaba časa

S tem ko poskušate prihraniti denar, da sami vodite svoje računovodstvo ali ga prenesete na drugega ključnega zaposlenega, nezavedno porabljate dragocen čas in energijo, ki bi ju lahko učinkoviteje uporabili za rast in vodenje vašega podjetja.

Prilagodljive možnosti

Z našim računovodstvom je preprosta razširitev vašega poslovanje in rast vašega podjetja ali najti področja za znižanje stroškov. Svetujemo vam z možnostmi, ki vam dajo dragocene povratne informacije in predloge, ki bodo ob koncu dneva dvignile vaš dobiček.

Stopite v kontakt z nami in dogovorili se bomo za termin brezplačnega sestanka

Naše računovodske storitve za normirance

Naše računovodstvo stremi k temu, da vam pomagamo ostati organizirani in da lahko razvijate svoje podjetje. Zato so naše računovodske storitve prilagojene vsakemu normiranemu s.p. posebej. V osnovi pa vsebujejo:

 • Knjiženje v glavno knjigo in saldakonte.
 • Knjiženje transakcijskega računa in vodenje saldakontov kupcev in dobaviteljev.
 • Vodenje knjige osnovnih sredstev in obračun amortizacije.
 • Mesečni obračun prispevkov za zavezanca-nosilca dejavnosti, knjiženje in poročanje.
 • Obračun plač ali drugih pogodb o delu, knjiženje in poročanje.
 • Obračun DDV-ja (mesečno ali trimesečno), knjiženje in poročanje.
 • Poročila in medletni poslovni izid na zahtevo.
 • Izdelava računovodskih izkazov med letom (za potrebe bank).
 • Izdelava in posredovanje davčnega obračuna na FURS in zaključnih računov na Ajpes.
 • Obveščanje o računovodsko davčnih novostih, pomembnih za vašo dejavnost.
 • Osnovno računovodsko-davčno svetovanje oz. odgovarjanje na vprašanja preko e-pošte in telefona.
 • Pomoč, da poslovanje poteka v skladu z davčno in računovodsko zakonodajo.

Pogosta vprašanja

Kako se izračuna cena računovodstva?

Cena računovodstva temelji na obliki podjetja, ki ga vodite (torej v vašem primeru normirani s.p.). Osnova za izračun cene je količina dela, ki ga lahko ovrednotimo s številom dokumentov in vrsto obračunov. Pod dokumente se štejejo bančni izpiski, izdani in prejeti računi, ter potni nalogi. Pod obračune štejemo obračun plač in ostalih osebnih prejemkov, prispevki in podobno. Prav tako vpliva ali ste zavezanec za DDV ali ne.

Ali res potrebujem računovodjo?

Kot normiranec ste že zasedeni z različnimi nalogami. S pravo računovodjo bodo vaše finance pod nadzorom in pridobili boste na osebnem času. Tako se lahko osredotočite na vodenje vašega podjetja brez dodatnih težav z nadzorovanjem in vodenjem vaših financ.

Ali lahko zamenjam računovodski servis?

Seveda! Številni normiranci ste pod vtisom, da boste z zamenjavo računovodskega servisa si povzročili stres in težave. Ampak ne bojte se! Ni tako težko, kot si mislite – tukaj smo opisali postopek.

Začnimo skupno sodelovanje sedaj!

Če si želite enostavno in brez stresno življenje , ko govorimo o računovodstvo, potem je Mibos pravi naslov. Torej kaj še čakate? Stopite v stik z nami še danes ali pa pridobite brezplačno ponudbo, ter izvedite kako lahko pomagamo vam in vašemu podjetju. Komaj čakamo, da se nam oglasite!

Vemo, da je izbira računovodskega servisa velika stvar. Zato vam na začetku naše skupne poti ponujamo enomesečno brezplačno sodelovanje. Vse kar morate narediti je, da izpolnite podatke za pridobitev brezplačne ponudbe, za ostalo poskrbimo mi.

Prepustite računovodstvo nam - Mibos računovodski servis

Ne zapravljajte več časa z vašim računovodstvom! Prepustite ga nam.

Samo zapišite nekaj vaših podatkov ter željen termin in kontaktirali vas bomo. Z nami pridobite več časa za vas in za vodenje vašega podjetja.

Kontakt